İstanbul Ayvansaray Üniversitesi 2020-21 Akademik Açılış ve  Onurlandırma Töreni Gerçekleşti

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nde 2020-2021 Akademik Açılış ve Onurlandırma Töreni 22 Ekim 2020 tarihinde Kazlıçeşme Kampüsünde gerçekleşti.

Açılış konuşmasını İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Osman Çakır’ın gerçekleştirdiği törende Covid-19 önlemleri alınarak akademik ve idari personel ile bir araya gelindi. Prof. Dr. Osman Çakır konuşmasına İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nde olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu açıklayarak başladı.

Çakır, ‘’İstanbul Ayvansaray Üniversitesi genç bir üniversite olmasına rağmen çok yol kat ettik. 1 yıl içerisinde üniversitemizde çok büyük değişiklikler gerçekleştirildi ve öğrencilerimizin yararına olacak atılımlarda bulunuldu. ‘’ dedi.

İçerisinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde, hızla uzaktan eğitim sürecini başlatarak, en erken adapte olan üniversiteler arasında yer alındığının altını çizen Prof. Dr. Sayın Osman Çakır, ‘’Kampüsümüzde öğrencilerimizi görmeyi çok özledik. Umarım yeni dönemin sonunda büyük bir mezuniyet töreni ile yeniden bir araya geleceğiz.’’ sözleri ile konuşmasına son verdi.

Unutulmamalıdır ki; kurumları ölümsüzleştiren, değişime ve gelişmelere ayak uydurabilmeleridir

Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Nihat Kırmızı konuşmasına ‘Üniversitenin Pandemi sürecinde hızlı ve doğru planlar ile ilerlemesi sonucu olumsuz sonuçlardan uzak bir dönem geçirmesinden memnun olduğunu’ belirterek başladı. ‘’Unutulmamalıdır ki kurumları ölümsüzleştiren değişime ve gelişmelere ayak uydurabilmeleridir. ‘’ sözleriyle devam eden Kırmızı beklenti ve hedeflerini ise şu şekilde açıkladı;

‘’Şartlar ve Gelişmeler ne olursa olsun değişime ayak uyduran, araştırmacı uluslararası iş birlikleri ve uluslararası yayınları üst düzeyde olan bir üniversite olma hedefinden asla sapmayacağız.

Siz değerli akademisyenlerimizden de beklentim üniversite ve öğrenci odaklı olarak, zamanınızı üniversitede öğrencilerimizin yararına olacak çalışmalarda kullanmanızdır. Sizden isteğim, Üniversitemiz adına ulusal ve uluslararası yayınlar ve çalışmalar yaparak üniversitemizin uluslararası saygınlığının artmasına katkı sağlamanızdır. Amacımız büyüyen ve gelişen Türkiye’nin, dünyada ve yakın coğrafyasındaki rolünün daha çok öne çıkması için toplumumuza gerek profesyonel veya girişimci yaşamlarında, gerekse sosyal yaşamlarında aranan, araştırmacı, başarılı, çağdaş bireyler yetiştirmektir.’’

Tören, unvanı yükselen akademisyenlerin cübbe giydirme merasimi ile devam etti.

İlk olarak İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Nihat Kırmızı, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümüne atanan Prof. Dr. Sayın Emine Dilay Güney’e cübbesini giydirdi.

Rektör Prof. Dr. Sayın Osman Çakır; İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümüne atanan, Prof. Dr. Sayın Barış Bulunmaz, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü olarak atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Tayfun Güven, Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümüne atanan, Dr. Öğretim Üyesi Sayın Elif Pınar Hacıbeyoğlu, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Özlem Şimşek Esin’in akademik cübbelerini giydirdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Rehat Faikoğlu; Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Sevgi Aka, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Tuğba Renkçi Taştan, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Zeynep Özge Kalyoncu, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Ahmet DOLUNAY’a akademik cübbesini giydirdi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Celalettin Yavuz; İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne atanan Dr. Sayın Bora Gündüzyeli, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Caner Şentürk, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Can Burak Nalbantoğlu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Elvan Karaman, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Nur Esra Atmaca’ya akademik cübbelerini giydirdi.

Prof. Dr. Sayın Barış Bulunmaz ise; Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Rekreasyon bölümüne atanan Dr. Öğretim Üyesi Sayın Faruk Salih Şeker’in akademik cübbesini giydirdi.

2020-2021 Akademik yılı açılış töreni klasik müzik dinletisi ve kokteyl ardından son buldu.

#

29 Eki 2020 - 14:54 - Eğitim

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 91.408 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler