PowerChina, 10 ayda 83 milyar dolarlık anlaşma imzaladı

Shanghai Menkul Kıymetler Borsası tarafından yapılan açıklamaya göre; yılın ilk 10 ayında PowerChina tarafından imzalanan toplam sözleşmelerin ...

Shanghai Menkul Kıymetler Borsası tarafından yapılan açıklamaya göre; yılın ilk 10 ayında PowerChina tarafından imzalanan toplam sözleşmelerin değeri, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32 artarak, 547,23 milyar yuanı (yaklaşık 83,18 milyar dolar) aştı.

Ayrıca yurt içi projeler için yeni imzalanan sözleşmelerin değeri yıllık bazda yüzde 28,21 artışla 393,89 milyar yuanı bulurken, yurt dışı projeler için imzalanan sözleşmelerin değeri ise yüzde 43,04 artarak yaklaşık 153,35 milyar yuana ulaştı. Bir kamu şirketi olan PowerChina, temiz ve düşük karbonlu enerji, su kaynakları ve çevre dostu inşaat alanlarında hizmet yürütüyor. Şirket, bu yıl Fortune Global 500 listesinde 157’nci sırada yer aldı.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu

Hibya Haber Ajansı

#

23 Kas 2020 - 14:36 - Dünya

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 91.408 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler