Vakıf Emeklilik, Zaman Makinası ile zamanda yolculuğa çıktı

İnsanları 30 yıl sonrasına götüren ve hayalini kurdukları emeklilik dönemini yaşatan Zaman Makinası’nın bu yıl ki ilk durağı 23-24-25 Kasım tarihlerinde CEPA AVM (Ankara) 30 Kasım-1-2 Aralık tarihlerinde Optimum AVM (İzmir) ve son durağı Marmara Forum AVM (İstanbul) oldu. 7-8-9 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen roadshowda Zaman Makinası, İstanbullulardan yoğun ilgi gördü.

Bireysel Emeklilik sektörünün öncü şirketi Vakıf Emeklilik’in sektörde farkındalığı ve katılımı artırmak amacıyla geçen yıl başlattığı Zaman Makinası Projesi, İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen roadshowlarla bu yıl da yolculuğuna devam etti.

Vakıf Emeklilik ile yapacakları birikimlerinin 30 yıl sonra kendilerine nasıl bir gelecek sağladıklarını ziyaretcilerine 1,5 dakikalık VR deneyimiyle yaşatan Türkiye’nin ilk Zaman Makinası, üç ilde de yoğun ilgi gördü. Zaman Makinası, ziyaretçilerine hayalini kurdukları emeklilik dönemini yaşattı.

Zaman Makinası’nın bu yıl ki ilk durağı 23-24-25 Kasım tarihlerinde CEPA AVM (Ankara), 30 Kasım-1-2 Aralık tarihlerinde Optimum AVM (İzmir) ve son durağı 7-8-9 Aralık tarihlerinde Marmara Forum AVM (İstanbul) oldu.

Zaman Makinası’nda geleceğe yolculuk nasıl başlıyor?

“Geleceğe Hoş geldin” mesajı ile çıkılan yolculukta; kişilerin emeklilik günlerinde de şu andaki hayat standartlarında bir yaşam sürmelerinin BES ile mümkün olabileceği mesajı veriliyor. Bireysel Emeklilik Sistemi’nin sağladığı faydalarının kişilere bir kere daha anlatıldığı bu yolculukta zamanın çabuk geçtiği bu nedenle bir an önce birikim yapmanın önemine işaret ediliyor.

#

12 Ara 2018 - 13:14 - BES / Hayat

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 105.935 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler