MetLife’tan sürdürülebilir bir eğitim hayatı için ‘Eğitim Desteğim’ asistans paketi

MetLife Emeklilik ve Hayat, Koruyucu Meleğim Eğitim Sigortası alan ebevenylere ‘Eğitim Desteğim’ asistans paketi ile çocuklarının hem bugünkü sağlık ve kültürel gelişimine destek veriyor hem de bugünden geleceklerine doğru yönlendirilmelerini sağlıyor...

Farklı müşteri gruplarının ihtiyaçlarına cevap vererek onların hayatlarına değer katan ürün ve hizmetlerle dokunan MetLife Emeklilik ve Hayat, Koruyucu Meleğim Eğitim Sigortası ürünü alan müşterilerine ‘Eğitim Desteğim’ asistans hizmetlerinden yararlanma imkanı da sunuyor. Esnek yapısı ile çocukların eğitim süreleri ve yıllık eğitim masraflarına uygun paketler içeren Koruyucu Meleğim Eğitim Sigortası ve beraberinde sunulan Eğitim Desteğim asistans paketi ile özellikle pandemi sürecinde hayat standartlarının değişmesinden endişe eden ebeveynlerin beklenti ve ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. MetLife, Eğitim Desteğim asistans paketi ile tıbbi bilgi ve danışma, psikolojik danışma, hobi kulüpleri, kariyer koçluğu, İzotomi® (yetenek testi) ve çocuklar için atölye programları başlıkları altında onlarca ücretsiz ya da indirimli hizmet sunuyor.

Müşterilerine değer yaratan hizmetler sunma yaklaşımı ile ilgili olarak konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, “Özellikle pandemi süreci ile birlikte yapılan araştırmalar gösteriyor ki ebeveynleri bu süreçte en çok endişelendiren konuların başında hayat standartlarının olumsuz anlamda değişmesi durumunda çocuklarının eğitim standartlarının da değişmesi geliyor. Tam da bu noktada eğitim sigortası ürünlerinin ve beraberinde sunulan hizmetlerin önemi karşımıza çıkıyor. Koruyucu Meleğim Eğitim Sigortası ürünümüzle birlikte yararlanılan Eğitim Desteğim asistans paketimizi çocuklarımızın hem bugünlerini hem de yarınlarını düşünerek dizayn ettik. Bu sayede ebeveynlerin kaygılarını hafifleterek en değerli varlıkları olan çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamayı arzu ediyoruz” dedi.

Koruyucu Meleğim Eğitim Sigortası ile zengin bir hizmet bütününe sahip olan Eğitim Desteğim asistans paketi alan MetLife müşterileri; 7 gün 24 saat ücretsiz tıbbi bilgi ve danışmanın yanı sıra anlaşmalı eğitim koçluk ofislerinden yüz yüze, telefon veya Skype ile yılda bir defa ücretsiz, diğer seansları yüzde 20’ye varan indirimli kariyer koçluğu; yüzde 30’a varan indirimlerle 40’ı aşkın şehirdeki anlaşmalı kurumlarda geçerli olan ve eğitimden sosyal aktivitelere, sanattan spora birçok alanda hizmet sunan hobi kulüpleri; yüzde 15’e varan indirimlerle çocuk ve gençlerin geleceklerini planlamalarına yardımcı olan, yetenek ve eğilimlerine göre kariyer belirleme sistemi olan İzotomi® testi hizmetlerinden yararlanabiliyor. Eğitim Desteğim asistans paketi, ayrıca ebeveynlere anlaşmalı kurumlardan, psikolog veya psikiyatristlerden psikolojik danışma hizmetini ilk seansı ücretsiz, diğer seansları indirimli ve çocuklar için “yaparak öğrenim” aracı robotik setler içeren atölye programlarını indirimli olarak sunuyor.

31 Ağu 2020 - 15:43 - BES / Hayat

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 97.682 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler