MetLife, İyi ki Varsın Hayat Sigortası’na Onkoloji Paketini de ekledi

MetLife Emeklilik ve Hayat, kanser riskini güvence altına alan İyi ki Varsın Hayat Sigortası kapsamında müşterilerine ücretsiz ve indirimli hizmetler içeren Onkoloji Paketini de sunmaya başladı.

MetLife Emeklilik ve Hayat, kanser riskini güvence altına alan İyi ki Varsın Hayat Sigortası kapsamında müşterilerine ücretsiz ve indirimli hizmetler içeren Onkoloji Paketini de sunmaya başladı.

MetLife Emeklilik ve Hayat, son yıllarda müşterilerine sunduğu tüm ürünleri müşterilerinin içgörülerini, ihtiyaç ve beklentilerini anlamaya yönelik araştırmalar yaparak geliştiriyor. Yapılan araştırmalar sonucunda müşterilerin endişelerini güvence altına alacak ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, son olarak kanser riskini teminat altına alan İyi ki Varsın Hayat Sigortası ürününün zengin hizmet paketine, ücretsiz medikal ikinci görüş, kuaför merkezlerinde ve peruk mağazalarında %30’a varan indirim ve yurt dışında indirimli kanser tedavisi hizmetlerini de ekledi.

‘Onkoloji Paketi’ ile zenginleştirilmiş asistans hizmeti…

İyi ki Varsın Hayat Sigortası, standart hayat sigortası poliçelerinde yer alan vefat ve kaza veya hastalık sonucu kalıcı sakatlık teminatlarına ek olarak kanser riskinin gerçekleşmesi durumunda müşterilerine ek hizmetler sağlıyor. Onkoloji Paketi ile gelen ek hizmetler arasında kemoterapi tedavisi gören kanser hastalarına indirimli kuaför ve peruk, uzman hekimlerle hastalığa dair ücretsiz görüşme ve yurt dışında indirimli tedavi imkânı yer alıyor.

Yenilenen İyi ki Varsın Hayat Sigortası içeriğiyle ilgili olarak konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, “MetLife olarak her zaman müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarına odaklanmayı görev biliyoruz. Kanser, ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada, toplumların en büyük sağlık sorunlarından biri olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu yüzden kanser riskinin gerçekleşmesi durumunda teminat sunan ve sigortalımıza kapsamlı destek hizmeti sağlayan İyi ki Varsın Hayat Sigortası ürünümüzü, müşterilerimiz için hiç de kolay olmayan bu süreci onlar adına daha da iyileştirecek özellikler ile zenginleştirmek istedik. Ürünümüzün mevcut kapsamlı teminat yapısına kansere yönelik ücretsiz ve indirimli hizmetler ekledik ve müşterilerimizin zor günlerinde yanlarında olmayı hedefledik. İyi ki Varsın Hayat Sigortası’nın eklediğimiz yeni hizmetlerle müşterilerimizi bu zorlu süreçte destekleyeceğine inanıyoruz” dedi.

‘İyi ki Varsın Hayat Sigortası’ ile kanser tanısı veya buna bağlı cerrahi müdahale ya da tıbbi tedavi halinde poliçede belirtilen teminat tutarı sigortalı veya yakınlarına ödeniyor. Diğer taraftan ürün, kanserin yanı sıra “acil güvence” hizmeti kapsamında acil kabul edilen 32 farklı duruma bağlı cerrahi yatış ve yoğun bakım gibi hallerde poliçe limitleri dahilinde giderlerin karşılanmasında da destek oluyor. Ürüne dahil olan Dört Dörtlük Asistans paketi ise ücretsiz ambulans, anlaşmalı sağlık kuruluşlarında indirimi içeren tıbbi yardım hizmetleri, konut yardım hizmetleri, organizasyon ve rezervasyon hizmetleri, seyahat yardım hizmetleri gibi sigortalının hayatını kolaylaştıran birçok hizmeti içeriyor.

#

27 Eki 2020 - 14:56 - BES / Hayat

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 89.722 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler