COLLAB’ın Kazananları METLIFE İle ‘Uzun Vadeli İlişkiler Kuruyor’

Sigorta devi MetLife’ın collab yarışmasını daha önce kazananlar, MetLife EMEA için çözümler geliştirip pilot çalışmaları yürütmek üzere 100.000 $ değerinde bir sözleşme için insurtech (sigorta teknoloji) ve start-up şirketleri inovasyon başarısına odaklanarak “uzun vadeli ilişkiler kurabileceklerini” hatırlatıyor.

Yarışma katılımcıları MetLife ile çalışarak işlerini büyütürken, sigorta şirketinin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da karşılaştığı en önemli zorlukları çözmeye davet eden açık bir platform olan “collab 3.0 EMEA”ya halihazırda birçok insurtech ve girişimci başvurdu.

Startup şirketler, başvurularını 20 Nisan 2018 tarihine collab website ‘a ileterek müşteri bağlılığı, satış ve operasyon gibi alanlarda çözümler geliştirebilecek ve bu çözümlerin pilot uygulamalarını MetLife EMEA ile işbirliği içerisinde yürütebilecekler.

MetLife Asya’nın inovasyon merkezi LumenLab tarafından başlatılan collab 3.0 EMEA, start-up finalistlere öz sermaye gerekliliği olmayan sözleşmeler ile toplam 600.000$ dağıtmış olan MetLife Asya (collab 1.0) ve MetLife Japonya (collab 2.0) için gerçekleştirilen iki collab programının üçüncü ayağı.

Collab’ın önceki kazananları operasyonlarda optimizasyon, ürün fiyatlandırma, müşteri bağlılığı, dijital dağıtım ve talep analizi gibi alanlara odaklanmıştı.

MetLife Japonya ile birlikte ürün fiyatlandırmada pilot çalışmalara başlayan Collab 2.0 kazananlarından Montoux’un CEO’su Klaas Stijnen, yarışmaya katılanlara başvurularında çözümlerinin avantaj ve dezavantajları ile ilgili şeffaf olmalarını ve program için seçilirlerse MetLife ile yoğun bir işbirliğine hazır olmalarını tavsiye ediyor.

Titiz bir seçim sürecinin ardından MetLife, sekiz adet finalist seçerek onları MetLife EMEA çalışanları arasından seçilen ve kendilerine çözümlerinin tanıtımı ve iyileştirilmesinde yardım edecek şampiyonlarla eşleştirerek.

“Burada uzun vadeli bir ilişki kuruyorsunuz; dolayısıyla mutlaka açıklamalarınız ve soracağınız sorular için yeterince zaman ayırın; iletişiminizin anlaşıldığından emin olun. Sabırlı olun ve MetLife çalışanları arasından seçilen şampiyonlar ve LumenLab’ın collab ekibinden tanıtımınız için tavsiye alın. Bu süreç, değer önermelerinizi doğru belirlemek için eşsiz bir fırsat.”

Montoux CEO’su Klaas Stijnen: “Collab’i kazanmak, geleneksel yol ile kıyaslandığında yeni bir pazara girmeyi çok daha kolay kılıyor. En temel avantajlarında biri ise inovasyonunuzun başarıya ulaşması için MetLife’ın çeşitli seviye ve bölgelerinden aldığınız destek”dedi.

Seçilen sekiz finalist çözümlerini sunmak üzere collab EMEA Zirvesi ve 11-12 Temmuz 2018 tarihinde Londra’da gerçekleşecek Demo Gününe davet edilecek ve şampiyon burada duyurulacak.

Daha fazla bilgi almak ve collab 3.0 EMEA’ya katılmak için collab.lumenlab.sg adresini ziyaret edin.

#

16 Nis 2018 - 17:28 - BES / Hayat

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 89.722 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler