Cigna Seninle “Hayat Boyu Birlikte”

Sigorta Devi Cigna Global ve QNB Finansbank iş birliği ile kurulan Cigna Finans, yoluna CIGNA adıyla devam edecek.

Sigorta Devi Cigna Global ve QNB Finansbank iş birliği ile kurulan Cigna Finans, yoluna CIGNA adıyla devam edecek.

Yeniliği, işinin ve iş yapış şeklinin odağına koyan ve değişen sigorta ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ürünlerini, hizmetlerini ve servis altyapısını sürekli geliştiren Cigna Finans, hayata geçirdiği marka dönüşüm süreci kapsamında, müşterilerine artık CIGNA adıyla ulaşacak. “Hayat Boyu Birlikte” sloganıyla bireysel ve kurumsal müşterilerine seslenecek olan CIGNA, değişimin yarattığı motivasyonu, herkese bilinçli ve güvenli bir gelecek sunma vizyonu ve uluslararası uzmanlığıyla harmanlayacak.

Marka dönüşüm yolculuğunda teknoloji ve altyapı yatırımları gibi birçok yeniliği hayata geçiren CIGNA, Türkiye’deki faaliyet alanını da genişletme kararıyla, yakın zamanda sağlık sigortacılığı branşında da hizmet vermeye başlayacak.

200 yılı aşkın tecrübesi ile 30 ülkede 180 milyondan fazla müşterisine hizmet veren uluslararası sağlık ve sigorta devi Cigna Grubu ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank ortaklığında faaliyet gösteren emeklilik ve hayat sigortası şirketi Cigna Finans’ın adı CIGNA olarak yenilendi. Bireysel ve kurumsal müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli gelişimi ve inovatif çözümleri işinin merkezine koyan şirket, dönüşüm sürecini “Hayat Boyu Birlikte” olma sözü ile pekiştiriyor.

CIGNA Sağlık Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Pınar Kuriş, yeni marka konumlandırması ile ilgili, “CIGNA’nın köklü sigortacılık uzmanlığının altını daha güçlü çizmek, sektör ve müşteri beklentilerinin değişimine en doğru şekilde yanıt verebilmek üzere başlattığımız bu dönüşüm kapsamında, dijitalleşme, altyapı yatırımları, hizmet ve ürün çeşitliliğimizi artırmak gibi hedeflerimizle de güçlü bir dönüşüme imza atıyoruz. Cigna Global'in 200 yılı aşkın köklü sigortacılık tecrübesini ve QNB Finansbank’ın gücünü arkamıza alarak çıktığımız bu yola artık, aynı güç ve güvenle, daha kapsayıcı bir hizmet verme anlayışıyla CIGNA adıyla devam edeceğiz. Bu köklü değişim, tüm hizmetlerimiz kapsamında her zaman en iyisini sunma arzumuzdan da besleniyor.’’ dedi.

CIGNA’nın yeni faaliyet branşı ‘sağlık’ olacak

Önümüzdeki dönemde, marka stratejisi paralelinde sağlık sigortacılığına da adım atacak olan CIGNA, yeni ürün ve hizmetlerle sektörde fark yaratmayı hedefliyor. CIGNA, Türkiye'nin dört bir yanındaki geniş hizmet ağı, köklü deneyimi ve sigortadan daha fazlasını sunan çözümleriyle faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek.

Bu kapsamda bu yılın sonunda yeni Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü sunmaya başlayacaklarını belirten Kuriş, sözlerine şöyle devam etti: “Değişim sadece ismimizde değil, CIGNA’nın A’dan Z’ye her noktasında olacak. Hayat ve emeklilik branşlarımızın yanı sıra yakın zamanda uluslararası düzeyde sahip olduğumuz tecrübe ile sağlık sigortacılığı alanına da giriyoruz. Faaliyet alanlarımızı çeşitlendirerek daha fazla müşterinin ihtiyacına cevap verme fırsatı bulacak ve hayatlarına daha kapsayıcı şekilde dokunabileceğiz. Sağlık branşındaki çalışmalarımızla birlikte, dijital dönüşüm süreçlerimiz kapsamında hem hizmet altyapımız hem de yeni satış kanallarımıza yatırım yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. ‘Hayat Boyu Birlikte’ olma sözümüzle ise müşterilerimizin güvenle yaşamak istedikleri, beklenmedik risklere karşı çözüm aradıkları, geleceklerine dair kazançlı planlar yapmak istedikleri ve sağlık için en doğru yol arkadaşını aradıkları her an yanlarında olacağız. Yenilenme sürecimizin müşterilerimizle olan sıcak iletişimi ve aramızdaki bağı artıracağına inanıyoruz.”

#

27 Eki 2020 - 15:50 - BES / Hayat

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 89.722 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler