BNP Paribas Cardif Türkiye’de Üst Düzey Atama

Uluslararası vizyonu ile müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen BNP Paribas Cardif’in yönetim kadrosunda yeni bir atama gerçekleştirildi.

İnsan kaynakları alanındaki 20 yıllık deneyimi ile Pınar Tuba Göçgün, BNP Paribas Cardif Türkiye İnsan Kaynakları ve Organizasyon’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2008 yılından bu yana Türk sigortacılık sektöründe hizmet veren BNP Paribas Cardif Türkiye üst yönetiminde önemli bir atama gerçekleşti.

Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladığı eğitiminin ardından profesyonel kariyerine adım atan Pınar Tuba Göçgün insan kaynakları alanında 20 yıllık tecrübeye sahip. Danışmanlık, ilaç ve teknoloji sektöründeki uluslararası şirketlerde deneyim kazanan Göçgün, son olarak MetLife İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. 12 Ekim 2020 tarihi itibarıyla da İnsan Kaynakları ve Organizasyon’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak BNP Paribas Cardif Türkiye ailesine katıldı.

Cornell Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Stratejisi ve Liderlik programını tamamlayan ve Chartered Institute of Personnel and Development'da insan kaynakları alanında Chartered Fellow akreditasyonuna sahip olan Pınar Tuba Göçgün, aynı zamanda ICF sertifikalı Co-Active koçudur.

#

26 Eki 2020 - 13:11 - BES / Hayat

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 91.408 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler