Acenteler için asıl tehlike Sigorta Cini vb. Yapılar mı?

Bugün bir acente dernek başkanı aradı, hal hatır sorduktan sonra şu sözlere yer verdi; Erhancım devamlı Sigorta Cini'nin haberlerini yayınlıyorsun hatta bugün yine yayınlamışsınız, fakat Sigorta Cini vb yapıların büyümesi gelişmesi bizim için tehlikeli senden ricamız bu konuda biraz daha hassas davranman...

Şimdi sevgili dernek başkanıyla konuştuktan sonra bende biraz daha araştırdım. Açıkcası Türkiye'de faaliyet gösteren ve öyle yada böyle ekonomiye fayda sağlayan Sigorta Cini'ni kötüleyecek halim yok, fakat doğruyu da yazmak zorundayım. Sigorta Cini'nin büyümesine ve İstanbul başta olmak üzere tüm şehirlerde neredeyse 3 ayda bir şube açmasına bakılırsa bu durum acentelerin aleyhine gelişecektir. Hele birde bu büyümeyi gören yatırımcılar aynı Sigorta Cini mantığında yeni markalar yaratmaya kalkarsa eyvah...

Şimdi bazılarınız diyecek ki; yahu Erhan NAVRUZ Sigorta Cini'nin normal şubeci acentelerden ne farkı var?

Sevgili arkadaşlar çok fark var ama en temel fark sermaye gücü...

Not: Sigorta Cini şuan için 13 ilde 31 Sigorta Mazağazıyla hizmet veriyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erhan Navruz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cemal kişioğlu - Sigorta cini kısa veya uzun vadede biz acenteler için elbette risk.sermaye büyük acentenin yaşam alanı daralıyor komisyonu düşüyor ve bu iş modelini istemedende olsa tercih ediyor.Esas mesele değişen piyasa ve rekabet koşullarında biz acentelerinde yeni iş ve birlik modelleri kurmamız asıl cevher biziz ama maalesef bunu işleyip para kazanan bizim dışımızdaki yapılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 16:24


Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler