Sigorta Shop’tan TVF Katkılarıyla Anlamlı Turnuva: Hamza’ya Nefes Ol

Sigorta Shop, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla, SMA hastası Hamza bebeğe yardım etmek amacıyla özel bir voleybol turnuvası organize ediyor.

03-04 Ekim tarihleri arasında İzmir’de bulunan TVF Atatürk Voleybol Salonu Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek turnuvada, toplanan tüm bağışlar Hamza bebeğin tedavisinde kullanılacak.

Organizasyona, Sigorta Shop Kalecik Belediye, Karşıyaka, Göztepe ve İzmirspor takımları katılacak. Ayrıca bu anlamlı turnuva TVF Voleybol TV Youtube hesabından canlı yayınlanacak.

Hem Sigorta Shop’un İzmir Atatürk Voleybol Salonu’na yapmış olduğu isim sponsorluğunun, hem de SMA hastası Hamza bebek için organize edilecek turnuvanın tüm detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı, 2 Ekim Cuma günü saat 11.00’de TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Sigorta Shop CEO’su Aydın Kaya’nın katılımıyla gerçekleşecek.

Ayrıca basın toplantısında, Sigorta Shop Kalecik Belediye Kaptanı Cansu Hoag, İzmirspor kaptanı Buse Karadan, Karşıyaka Kaptanı Ece Kozdere, Göztepe Kaptanı Gülsüm Alp de yer alacak ve turnuva ile ilgili görüşlerini aktaracak.

Turnuvanın maç programı ise şu şekilde:

3 Ekim Cumartesi

13.00 Sigorta Shop Kalecik Bld.-İzmirspor

16.00 Karşıyaka-Göztepe

4 Ekim Pazar

13.00 Üçüncülük Maçı

16.00 Final Maçı

#

29 Eyl 2020 - 19:51 - Teknoloji

Son bir ayda sigortahaber.com sitesinde 89.722 gösterim gerçekleşti.



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sigorta Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sigorta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sigorta Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sigorta Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce 2021 Yılının En İyi Sigorta Şirketi Hangisi?
Tüm anketler